پس از اتمام جنگ بود که بریتانیا برای ساخت و تولید و درنتیجه خودکفا شدن در عرصه تولید خودروهای دو دیفرانسیل مانند جیپ به خودرو سازان کشور پروژه ساخت شاسی بلند کاربردی ملی را ابلاغ کرد و پس از مدتی نیز طرح لندروور توانست با قابلیت های بسیار کاربردی خود به عنوان نمونه برتر در مقیاسی وسیع تولید شود. برخی قابلیت های لندروور به علت جدیدتر بودن طرح و تفکرات طراحان بریتانیایی, از رقیب آمریکایی خود برای استفاده عادی و روزمره و خصوصا افرادی مانند روستاییان و کشاورزان مناسب تر بود.
به همین علت از همان ابتدا بسیاری از خودروسازان در سراسر جهان اشتیاق فراوانی به تولید و مونتاژ این خودروی بریتانیایی نشان دادند. همین ویژگی های منحصر به فرد در کنار سادگی پروسه تولید و هزینه پایین مونتاژ باعث شد تا علاوه بر تولید این خودرو در مقیاس گسترده و مدتی طولانی در انگلستان, در کشور های متعددی نیز شاهد عرضه انواع مختلف این خودرو باشیم. در میان کشورهای تولیدکننده لندروور باید به جمهوری چک (AUTOZAVOD), استرالیا, آفریقای جنوبی, اسپانیا آلمان غربی سابق و ایران اشاره کرد.
در استرالیا و آفریقای جنوبی این نمایندگان رسمی کمپانی روور بودند که به تولید لندرور مشغول شدند و همین امر باعث شد تا محصولات این دو کشور بیشترین شباهت را به محصول اصلی یا همان نمونه انگلیسی داشته باشند و همواره همراه با مدل اصلی به روزرسانی شوند. در جمهوری چک و آلمان غربی سابق نیز لندرور سری ۲ با همان سبک و روش اصلی برای مدتی طولانی تولید شد. با این حال کمپانی سانتانا اسپانیا بود که تغییراتی اساسی روی لندروور تولیدی خود انجام داد و گونه ای جدید از انواع مختلف لندروور را معرفی کرد.
همین کمپانی اسپانیایی بود که از دهه ۶۰ شمسی همکاری تنگاتنگی با پارس خودرو ایران داشت و در تمام مدت مونتاژ این خودرو در این شرکت, قطعات و تکنولوژی لازم را در اختیار پارس خودرو قرار داد. بهتر است بدانید گروه خودروسازی مرتب نیز در اواسط سال ۱۹۸۵ جهت به روزرسانی محصولات خود با سانتانا قراردادی امضا کرد تا نمونه فیس لیفت شده لندروور را به ایران بیاورد. این خودرو با همین ظاهر تاکنون در خط تولید مرتب مانده است, هر چند این کمپانی ایرانی این کمپانی ایرانی تغییراتی را در محصول اولیه ایجاد نموده و تا ۷۵ درصد قطعات آن را خود تولید و تامین می کند.
در پایان با دو نمونه بسیار معروف و محبوب موجود در کشور بیشتر آشنا خواهیم شد:
سری دوم لندروور سانتانا که در کشور نیز به عنوان اولین نمونه تولیدی پارس خودرو, مونتاژ شد و به بازار معرفی شد. در این دوره پارس خودرو از اولین آرم و لوگو خود پس از انقلاب اسلامی بر روی این خودرو استفاده کرد که در پایان دهه ۶۰ کنار گذاشته شد. هنوز هم لندروور های زیادی را می توان مشاهده کرد که دارای این آرم هستند.
سری سوم لندروور سانتانا که مطمئنا ظاهر آن برای شما هم بسیار آشناست به این دلیل که این خودرو با همین ظاهر و همین ویژگی ها با نام پاژن توسط گروه مرتب جایگزین لندرور انگلیسی شد و تاکنون با تغییراتی بسیار در بدنه و موتور و سیستم تعلیق خودرو همراه آفرود بازان ایرانی می باشد.