این خودرو بر پایه مدل مفهومی «CS» است که سال گذشته در نمایشگاه شانگهای به نمایش گذاشته شده بود.امجی GTS مجهز به یک موتور چهار سیلندر ۲٫۰ لیتری توربو بهره می باشد. با قدرتی معادل ۲۱۷ اسب بخار و گشتاور ۳۴۹ نیوتن متر، خروجی, این نیرو میتواند به هر چهار چرخ و از طریق یک گیربکس شش سرعته خودکار با کلاچ دوگانه این خودرو منتقل گردد. بدین ترتیب، سرعت این خودرو در ۸ ثانیه از صفر به ۱۰۰ کیلومتر در ساعت می رسد.
البته این تنها موتور طراحی شده برای GTS نیست و ام جی در حال کار روی پیشرانه جدید ۳ سیلندر ۱ لیتری و پیشرانه های بزرگ تر ۱٫۳ و ۱٫۵ لیتری است و احتمال می رود کمی پس از عرضه این خودرو، موتور ۱٫۵ لیتری توربوشارژ با توان تولید ۱۶۷ اسب بخار و ۲۵۰ نیوتن متر نیز روی آن قابل سفارش باشد. همچنین طول ۴٫۵ متر، عرض ۱٫۸۵ متر و ارتفاع ۱٫۶۷ متر, ابعاد این ام جی تازه وارد است.
سایک (SAIC) صاحب چینی شرکت ام جی قصد دارد GTS را در خط تولید خودرو در چین تولید و در نیمه اول سال ۲۰۱۵ میلادی به بازار چین عرضه کند و اعلام کرده که هنوز تصمیمی بر عرضه آن به بازارهای اروپایی اتخاذ نشده است.