پس از جنگ جهانی دوم بود که ژاپن عزم خود را برای شروعی دوباره و بلند شدن از درون خاکستر های ملامت بار جنگ جزم و صنایع خود را دگرگون کرد. یکی از این صنایع خودروسازی بود که باید نیاز داخلی نیروهای مسلح ژاپن را تامین کرده و در صورت امکان بازاری جهت صادرات محصولات خود نیز ایجاد می کرد.
یکی از اولین کارها و تلاش ژاپن برای ورود به این عرصه و خروج از دوران مونتاژ خودروهای شاسی بلند مانند جیپ و خودروهای دیگر کشورها در کشور خود, تولید مدل لندکروزر از شرکت تویوتا بود که از همان اوایل دهه ۵۰ توانست با توانایی و استعدادهای شگرف خود جهانیان را شگفت زده کند. این خودرو به عنوان پادشاه خودروهای ژاپنی و یک خودروی رده اول و درجه یک در آفرود های ژاپنی توانست بصورتی غیر قابل پیش بینی و خوب و قابل اعتماد خود را معرفی کند.بعدها لندکروزر به کمک همین ویژگی ها در بسیاری از کشورهای آسیایی و آمریکای لاتین مورد توجه کارخانجات معتبری قرار گرفت و در آن شرکت ها مونتاژ شد.
در جمهوری اسلامی ایران نیز مخصوصا در زمان جنگ تحمیلی و ۸ سال دفاع مقدس این نوع خودرو بسیار استفاده می شد و رزمندگان و ایثارگران شجاع و دلیر جمهوری اسلامی ایران از این لندکروز ها و توانایی ها و قابلیت های ویژه آنها خاطرات بسیاری دارند.
جمهوری اسلامی ایران و صنایع فتح با تغییراتی در سری ۷۰ این لندکروزرها نوع جدیدی که درواقع ایرانی شده سری ۷۰ است و معروف به لندکروز فتح یا الوند است را نیز طراحی و تولید نموده اند.
به تازگی شرکت تویوتا تصمیم گرفته تا برای زنده کردن یاد سری ۷۰ از این لندکروزرها, دوباره آن را با تغییراتی در بدنه و سیستم تعلیق تولید کند.