تقریبا همزمان با کمپانی خودروسازی ژاپنی تویوتا, گروه داتسون (نیسان) نیز تصمیم به تولید خودروهای همه جا رو یا دودیفرانسیل نمود و در نهایت محصولی را که به نحوی با الگوبرداری از جیپ و لندرور طراحی و تولید شده بود را به بازار عرضه کرد و آن را پاترول نامید.
این خودرو با آنکه همواره در سایه رقیب هموطن خود فرصت درخشش و موقعیت حقیقی خود را نیافت. اما موفق شد در سراسر جهان برای موارد متعددی به کار گرفته شود که از مهمترین آنها می توان به خدمت این خودرو در سازمان ملل اشاره کرد. با تمام این موارد نیسان پاترول در آسیای جنوب شرقی و اسپانیا نیز مونتاژ می شد.
شرکت EBO که به مدت طولانی به عرضه انواع جیپ ویلیز اشتغال داشت, در سال ۲۰۰۱ این خودرو را با اعمال برخی تغییرات مونتاژ و به بازار عرضه کرد. در دهه ۶۰ شمسی نیز شرکت پارس خودرو برای رفع نیازهای زمان جنگ ایران و عراق و جایگزین کردن پاترول با دیگر خودروهای شاسی بلند فرسوده آن زمان برای اولین بار پاترول را به کشور وارد کرد و تا اوایل دهه ۸۰ نیز به تولید و عرضه انواع مختلف این خودرو همانند وانت, نوع ۴ درب, نوع ۲ درب هاردتاپ و سافاری با دو نوع پیشرانه ۴ و ۶ سیلندر پرداخت.
بهتر است بدانید که بخش عمده تکنولوژی طراحی و تولید پاترول در شرکت پارس خودرو از کمپانی اسپانیایی EBRO گرفته شده است به گونه ای که می توان گفت ارتباط و شباهت های نمونه تولید شده در ایران با نمونه اسپانیایی بیشتر از نمونه تولید شده اصلی شرکت ژاپنی نیسان است. البته در ایران استفاده از این خودرو در آفرود و مسابقات خودروهای دو دیفرانسیل همچنان ادامه دارد.
معایب این خودرو :
۱- خشکی بیش از حد خودرو و سیستم تعلیق
۲- مصرف سوخت بیش از اندازه این خودرو
۱ دیدگاه
سلام
ببخشید من یه سوال داشتم
میشه لطفا بگید کاربراتور پاترول MQ160 چهار سیلندر چه مدلی هست؟
واینکه اموزشی درباره تنظیم این مدل کاربراتور و کلا کاربرات پاترول چهار سیلندر دارید که بزارین؟
ممنون